Familiebedrijf sinds 1962                                                                                                              

Een familiebedrijf sinds 1963

Pesto garnalen met champignons (voor 4 personen)

Benodigdheden:

  • 1 el olijfolie
  • 450 gram garnalen
  • 4 teentjes knoflook, geperst
  • 150 gram champignons, in plakken gesneden
  • 100 gram cherrytomaten
  • 4 el pesto
  • 120 ml slagroom
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 600 - 700 gram gekookte pasta of stokbrood (optioneel)

Bereidingswijze:

  • Verhit de olijfolie in de koekenpan op een middelhoog vuur.
  • Bak de garnalen circa 1 minuut tot 
  • Halveer de cherrytomaten
  • Voeg de garnalen toe en bak deze circa 1 minuut.
  • Doe de knoflook, champignons en tomaten in de pan en bak 2 minuten mee.
  • Meng de Pesto goed er doorheen. 
  • Voeg de slagroom en Parmezaanse kaas toe en roer goed. Laat de saus circa 4 minuten op het vuur staan.

Het gerecht is te serveren met pasta, stokbrood of als tapasgerecht. 

Kaart
Opbellen
Info