Familiebedrijf sinds 1962                                                                                                              

Een familiebedrijf sinds 1963

Tagliatelle met paddenstoelen en Mascarponesaus (voor 4 personen)

Benodigdheden:

  • 500 gram Paddenstoelen mix, zoals shiitake en oesterzwammen
  • 250 gram Mascarpone
  • 2 el Melk
  • 2 tl verse Salie
  • 50 gram Boter
  • 450 gram Tagliatelle
  • 1 teen Knoflook
  • Geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

  • Maak de paddenstoelen schoon door ze voorzichtig af te wrijven met keukenpapier. Snij paddenstoelen vervolgens in plakjes. 
  • Kook de pasta in de grote steelpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. De pasta dient beetgaar te zijn.
  • Verhit de boter in een steelpan. Bak hierin de knoflook en paddenstoelen. (3-4 min)
  • Zet de pit op een laag vuur en roer de Mascarpone, Melk en Salie erdoor. Breng eventueel op smaak met Peper en Zout.
  • Giet de pasta af en voeg de saus toe. Schep goed door zodat de saus goed over de pasta verdeeld is. Schep de Tagliatelle op en strooi er wat Parmezaanse kaas overheen. 
Kaart
Opbellen
Info